Kurzy

Můj dům, můj hrad. Známé rčení, které nám připomíná bezpečí našeho domova, kde se cítíme dobře, stranou od problémů okolí. Vaše „hradby“ však nemusí být v pořádku a bezpečí může být jen zdáním…


Jste spoluvlastníkem bytového domu, nebo jste dokonce ve výboru? Máte představu, co vše je vaší povinností v oblasti požární ochrany? Máte jistotu, že je ve vašem domě vše v pořádku?

Na tyto, a celou řadu dalších otázek vám odpoví náš seminář „Bezpečnost bytových domů a požární ochrana“, který jsme připravili na pondělí 9.září.

Budete seznámeni se základy požární bezpečnosti, systém prevence, systém revizí a kontrol provozuschopnosti. Můžete si tak ověřit, zda je u vás vše v pořádku a kontroly jsou prováděny správným způsobem.

Připravujete stavební úpravy? I v tomto případě získáte důležité informace, a to nejen ve vztahu k PO, ale také bezpečnosti práce. 

V rámci semináře uvidíte v našich specializovaných učebnách a trenažerech jakým způsobem pracují požárně bezpečnostní zařízení.

Seminář je určen pro členy výborů, majitele bytových domů, správce, ale i pro další osoby, které si chtějí ověřit, že bydlí bezpečně.

Neváhejte s přihlášením, kapacita je omezena. 

Další informace a přihlášku naleznete zde https://www.pozarnisluzby.cz/skoleni/seminare/bezpecnost-bytovych-domu-a-pozarni-ochrana