26.9. proběhne další z kurzů určených pro preventisty PO. Je vhodný také pro osoby, které mají na starosti PO v menších firmách a všechny, kteří chtějí mít požární ochranu v pořádku.
Přihlásit se můžete i vy - v selci ŠKOLENÍ.

Kurz splňuje podmínky odborné přípravy Preventisty PO (§ 11, odst. 6 zákona ČNR č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve znění pozdějších předpisů). Preventista PO zajišťuje ve firmě činnosti v oblasti PO ve spolupráci s osobou odborně způsobilou v PO. Provádí školení zaměstnanců, preventivní prohlídky PO, kontroly plnění úkolů v oblasti PO, bezpečnostní značení, kontroly požárně bezpečnostních zařízení (pokud výrobce nevyžaduje kontrolu odbornou osobou).

Získané zkušenosti umožní absolventům kurzu zvládat bez problému danou problematiku a pomoci tak zaměstnavateli v této oblasti. Kurz je vhodný také pro podnikající fyzické osoby, kteří si PO zajišťují sami.

Účastníci kurzu budou absolvovat přípravu také v odborných učebnách vybavených funkčními požárně bezpečnostními zařízeními a další technikou, budou se moci prakticky seznámit s požární bezpečností staveb a díky praktickým cvičením tak lépe proniknou k tématu.

Absolventi kurzu obdrží Osvědčení o absolvování odborné přípravy preventisty PO.